You are here
We also support
 
 
 
 

Zagraj w Borderlands 3 za darmo w ten weekend, aby uczcić jego rocznicę

Zagraj w Borderlands 3 za darmo w ten weekend, aby uczcić jego rocznicę
7 sie 2020, 16:31

Kilka tygodni temu ogłosiliśmy, że zbliża się rocznica powstania gry Borderlands 3 i że Gearbox zamierza ją uczcić serią kolejnych wydarzeń limitowanych czasowo, które dodadzą trochę dodatkowego łupu i nagród dla wszystkich graczy. Możesz z nich skorzystać już teraz, bez względu na to, czy posiadasz wszystkie DLC Borderlands 3 czy też nie, a w ten weekend nie ma nawet znaczenia, czy rzeczywiście posiadasz Borderlands 3 czy też nie, ponieważ możesz świętować pierwszą rocznicę gry, grając w nią za darmo przez cały weekend. Bordelands 3 jest dostępny za darmo na kilku platformach, w tym PC, PlayStation 4, Xbox One i Google Stadia. Możesz sprawdzić godziny rozpoczęcia i zakończenia dla każdej z poniższych platform.

Xbox One Free Play

Rozpoczęcie: 6 sierpnia, 12:00 AM PT / 3:00 AM ET / 8:00 AM BST / 3:00 PM UTC+8 / 5:00 PM AEDT
Zakończenie: 9 sierpnia, 11:59 PM PT / 10 sierpnia, 2:59 AM ET / 7:59 AM BST / 2:59 PM UTC+8 / 4:59 PM AEDT

PlayStation 4 Free Play (wymagane PlayStation Plus)

Rozpoczęcie: 6 sierpnia, 9:00 AM PT (SIE America) / 5:00 PM BST (SIE Europe)
Zakończenie: 9 sierpnia, 9:00 AM PT (SIE America) / 5:00 PM BST (SIE Europe)

Steam Free Play

Rozpoczęcie: 6 sierpnia, 8:00 AM PT / 11:00 AM ET / 4:00 PM BST / 11:00 PM UTC+8 / 7 sierpnia, 1:00 AM AEDT
Zakończenie: 12 sierpnia, 10:00 AM PT / 1:00 PM ET / 6:00 PM BST / 13 sierpnia, 1:00 AM UTC+8 / 3:00 AM AEDT

Stadia Free Play

Rozpoczęcie: 6 sierpnia, 9:00 AM PT / 12:00 PM ET / 5:00 PM BST / 7 sierpnia, 12:00 AM UTC+8 / 2:00 AM AEDT
Zakończenie: 10 sierpnia, 9:00 AM PT / 12:00 PM ET / 5:00 PM BST / 11 sierpnia, 12:00 AM UTC+8 / 2:00 AM AEDT

 

 

Upewnij się, że szukasz Standardowej wersji gry Borderlands 3 na platformie, na której chcesz grać za darmo, a nie wersji Deluxe czy Super Deluxe. Oczywiście, będziesz musiał pobrać grę i nie będziesz miał dostępu do zawartości DLC, ale gra bazowa oferuje wystarczająco ekscytujące przeżycia, aby grać przez cały weekend, ponieważ Borderlands 3 posiada ogromną ilość questów pobocznych, które możesz zrobić, aby zająć się Bliźniakami Calypso i odkryć tajemnice Vaults. Pamiętaj, że jeśli podoba Ci się ta gra, możesz w dowolnym momencie odwiedzić naszą porównywarkę, aby kupić ją tanio, a postępy, jakie osiągniesz podczas weekendu, zostaną zapisane.

  • CptAgnes

    Gry, rośliny i zwierzaki to moje pasje i hobby pielęgnowane na co dzień. Od szczurów, chomików, przez psy i koty. Każdą wolną chwilę spędzam na grach mobilnych, na pc i ps4. Połączenie pracy z jedną z zajawek polecam każdemu ^^

Możesz opublikować komentarz lub odpowiedzieć na wiadomość, logując się ×

Odpowiedz answering the message of

500 Pozostało znaków

Reward event Saints Row
Zdobądź najlepsze oferty i kody rabatowe dla graczy

Zasubskrybuj newsletter DLCompare